Ervaring

Een erkend kalmerend bestanddeel, Klis

De producten van het gamma SaforelleSaforelle Miss en Saforelle Bébé zijn geformuleerd uit extracten van Klis om irritaties van de intieme zone en van het lichaam te kalmeren.

Klis, ook Arctium Lappa genoemd, is een grote, kruidachtige plant die behoort tot de familie van de Asteraceae. Haar kalmerende en verzachtende eigenschappen zijn sinds de Oudheid gekend. Officieel erkent het Franse Geneesmiddelenagentschap (Agence du Médicament Française) Klis voor lokaal gebruik als een “aanvullende kalmerende en jeukstillende behandeling van dermatologische aandoeningen”. Nu wordt ze in de fytotherapie vaak gebruikt omwille van haar verzachtende, kalmerende en zuiverende werking.

 

Een garantie van dagelijkse zachtheid en tolerantie

  • Om zachtheid en verzachting te geven aan de dagelijkse verzorging zijn de producten Saforelle geformuleerd op basis van extracten van Klis, kwalitatieve bestanddelen en tensioactieve stoffen (reinigende moleculen) voor een maximale dagelijkse zachtheid.
  • De wasoplossingen SaforelleSaforelle Miss en Saforelle Bébé bevatten ook geen parabenen, noch zeep om u een uitstekende tolerantie te bieden.
  • De producten SaforelleSaforelle Miss en Saforelle Bébé worden zorgvuldig onder medisch toezicht getest. Bovendien hebben talrijke klinische studies de hoge tolerantie van de producten Saforelle aangetoond.

 

Een knowhow sinds 25 jaar

Saforelle is een merk van de Laboratoires IPRAD, Frans laboratorium, gespecialiseerd in de vrouwelijke gezondheid en specialisten in gynaecologie sinds 25 jaar. De Laboratoires IPRAD brengen hun kennis in de formulering en de productie van de producten Saforelle om een optimale kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Ce site utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.