Vrouw

Intieme irritaties

Intieme irritaties kunnen in meerdere omstandigheden optreden. Ze kunnen ter hoogte van de vulva en ter hoogte van de vagina optreden en gepaard gaan met jeuk, branderig gevoel en ongewoon witverlies.

> Het vervolg lezen

Intieme droogte

Problemen van droogte maken de vulvovaginale zone gevoelig voor infecties en kunnen het intieme leven verstoren. Gebruik een aangepast reinigingsproduct dat deze ongemakken helpt beperken.

> Het vervolg lezen

Intieme flora

Een evenwichtige vaginale flora is het belangrijkste natuurlijke wapen van het lichaam tegen urogenitale infecties.

> Het vervolg lezen

Zwangerschap & Intieme hygiëne

De zwangerschap gaat vaak gepaard met het gevoeliger worden van de genitale slijmvliezen. U moet dus goed opletten welk hygiëneproduct u kiest.

> Het vervolg lezen

Menopauze & Intieme hygiëne

De menopauze gaat vaak gepaard met vulvaire en vaginale droogte. Het gebruik van een geschikt hygiëneproduct kan dit ongemak ter hoogte van de vulva helpen verminderen.

> Het vervolg lezen

Uw product voor intieme hygiëne kiezen

De intieme zone is bijzonder gevoelig en bijgevolg moeten we rekening houden met bepaalde criteria bij de keuze van een product voor intieme hygiëne

> Het vervolg lezen

Welke pH gebruiken ?

U vraagt zich soms af wat de ideale pH is van een oplossing voor de intieme hygiëne: “Welke pH-waarden moeten we kiezen? Een alkalische pH? Een neutrale? Een zure?” Wij krijgen hierover regelmatig vragen en willen deze vragen dus met de hulp van specialisten duidelijk beantwoorden.

> Het vervolg lezen

Intieme hygiëne: de goede gebaren

De intieme zone bestaat uit zeer gevoelige weefsels. Een slechte of overdreven hygiëne en het gebruik van onaangepaste producten kunnen

> Het vervolg lezen

Intieme hygiëne na het sporten

Tijdens het sporten kunnen het zweet en de maceratie ter hoogte van de slijmvliezen irritaties en jeuk veroorzaken of verergeren,

> Het vervolg lezen