Presentatie

Saforelle is ontwikkeld door de Laboratoires IPRAD en ontstaan in 1989 uit de wens van een arts en twee apothekers, specialisten op het vlak van fytotherapie, om een verzorging te ontwikkelen die doeltreffend is voor de vrouwelijke intimiteit en haar respecteert.

 

Door de beste bestanddelen te zoeken, ontdekten ze de eigenschappen van Klis (Arctium Lappa), een kruidachtige plant die sinds de Oudheid gekend was voor haar kalmerende en verzachtende werking.

 

Door extracten van Klis te combineren met zachte bestanddelen werd de eerste verzorging Saforelle ontwikkeld: de Zachte wasoplossing. De doeltreffendheid en de tolerantie van de Zachte wasoplossing werden door talrijke studies aangetoond en vervolgens bevestigd door het gebruik ervan door miljoenen vrouwen in Frankrijk en in het buitenland voor hun intieme en lichaamshygiëne.

 

Het gamma Saforelle, erkend en voorgeschreven door het medisch korps en aangeraden van moeder op dochter, heeft zich in de loop van de tijd uitgebreid om te beantwoorden aan de behoeften van vrouwen en kinderen.

 

SaforelleProbiotiques by SaforelleSaforelle Miss en Saforelle Bébé bieden nu verzorgingen aan die geschikt zijn voor de hygiëne en het dagelijks comfort van de intieme zone en van de meest gevoelige huid.

 

Saforelle

De producten Saforelle zijn aanbevolen voor de dagelijkse hygiëne en lichaamsverzorging van de gevoelige huid of voor de combinatie met een behandeling van intieme irritatie.

Ontdek de producten Saforelle:

ZACHTE WASOPLOSSING

ULTRAZACHT WASSCHUIM

ULTRA HYDRATERENDE WASVERZORGING

ULTRA ZACHTE INTIEME DOEKJES

VERZACHTENDE CREME

 

Probiotiques by Saforelle

De Probiotiques Saforelle helpen de vaginale flora opnieuw in evenwicht te brengen. Ze beperken intieme ongemakken, veroorzaakt door een onevenwicht van de vaginale flora te wijten aan een afname van besschermende bacteriën (lactobacillen).

Ontdek de producten Probiotiques by Saforelle:

FLORGYNAL TAMPON PROBIOTICUM

 

Saforelle Miss

Het is op vraag van de gebruiksters van Saforelle, bezorgd om een geschikte verzorging te vinden voor het intieme toilet en de lichaamsverzorging van hun dochtertjes, dat de wasoplossing Saforelle Miss werd ontwikkeld.

Saforelle Miss beschermt, hydrateert en kalmeert de intieme zone en de gevoelige huid van meisjes vanaf 4 jaar tot hun puberteit.

Ontdek de intieme en lichaamsverzorging Saforelle Miss:

SAFORELLE MISS

 

Saforelle Bébé

De producten van het gamma Saforelle Bébé werden geformuleerd om een maximale tolerantie te garanderen waarbij rekening wordt gehouden met de fijne babyhuid. Ze mogen dagelijks gebruikt worden om de gevoelige baby- en kinderhuid te reinigen en te verzachten, in het bijzonder in het geval van irritaties.

Ontdek de producten Saforelle Bébé:

ZACHTE WASOPLOSSING

REINIGENDE DOEKJES

MELK-CREME VERZACHTEND

LINIMENT OLEO-CALCAIRE ZALF

Ce site utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.